vineri, 19 aprilie, 2024

Victorie istorica pentru Romania

Distribuie:

Publicat:

CSM Bucuresti a castigat trofeul Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a invins formatia maghiara Gyor ETO cu scorul de 29-26 (13-12, 22-22), dupa prelungiri si aruncarile de la 7 metri, in finala desfasurata duminica, in Papp Laszlo Arena din Budapesta.

CSM Bucuresti a condus formatia maghiara Gyor ETO cu scorul de 13-12, la pauza.

CSM Bucuresti a continuat jocul bun si in repriza a doua, cand s-a desprins chiar la doua goluri. Unguroaicele au revenit insa si cu 15 secunde inainte de final conduceau cu un singur gol avans. CSM Bucuresti a egalat in ultimele 3 secunde si a trimis partida in prelungiri, scor 22-22.

Gyor a fost singura formatie care a marcat in prima repriza de prelungiri si a dus scorul la 24-22. CSM Bucuresti nu s-a dat insa batuta si in repriza secunda a reusit sa egaleze, 24-24, pentru ca apoi, condusa cu un gol inainte de final, sa egaleze de la 7 metri cu cinci secunde inainte de final si sa trimita la lovituri de la 7 metri.

Portarul brazilian al CSM Bucuresti a aparat doua lovituri de la sapte metri, in timp ce bucurestencele au marcat de fiecare data si au castigat LIGA CAMPIONILOR la handbal feminin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img