vineri, 19 aprilie, 2024

Victorie la limita pentru Steaua in Cupa Romaniei

Distribuie:

Publicat:

Steaua s-a calificat in optimile Cupei Romaniei, joi seara, dupa ce a invins cu 1-0 pe Universitatea Cluj, in ultimul meci al 16-imilor competitiei.

In reeditarea finalei din sezonul trecut, Steaua a inceput cu mai multi jucatori de rezerva, printre care fundasul Catalin Carp si mijlocasul Rares Enceanu. De partea cealalta, Universitatea Cluj a avut in teren doar jucatori tineri, cel mai varstnic avand 22 de ani.

Gazdele au inceput bine partida, jucatorul Greu scapand singur cu Cojocaru, insa fara a reusi sa puna in pericol poarta stelista. Pana la pauza, clujenii au mai avut o ocazie, dupa un sut din lovitura libera de la peste 20 de metri, scos cu dificultate de portarul stelist.

Steaua a inceput mai bine repriza a doua, iar Chipciu a ratat o mare ocazie, in minutul 53. Cateva minute mai tarziu, si Breeveld a ratat o uriasa sansa de a marca.

Stelistii au continuat atacurile, iar in minutul 82 a venit si golul. Adrian Popa a centrat din partea dreapta, un jucator al Universitatii Cluj a ratat interventia, iar mingea a ajuns la Tahar, intrat pe parcursul meciului, care a inscris cu usurinta, din apropierea liniei portii.

In ultimele minute ale partidei, gazdele puteau egala, insa portarul Cojocaru a intervenit bine in cateva randuri. De remarcat galeria clujenilor, care a cantat pe tot cuprinsul partidei si a facut spectacol in tribune.

Steaua s-a chinuit asadar cu una dintre cele mai slabe echipe din liga a doua, dar a reusit sa se califice in optimile de finala ale competitiei pe care a castigat-o sezonul trecut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img