joi, 28 martie, 2024

VICTORIE pentru huseanul SEBASTIAN la “Romanii au Talent” – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Huseanul Sebastian Ciobanul, arhicunoscut pentru prezenta sa constanta la emisiunea “Romanii au Talent”, nu a putut rata editia din 2017. Vineri, 31 martie, Sebastian a fost prezent in platoul emisiunii, pentru a saptea oara, unde a interpretat melodia “Hai, vino iar in gara noastra mica”, a celebrului cantaret Gabriel Dorobantu.
Sebastian nu a intrat oricum pe scena. El a avut pretentia ca Smiley si Pavel Bartos sa ii faca prezentarea inainte de a-si incepe momentul artistic. Juriul a reactionat pozitiv la aparatia huseanului si a dansat pe melodia interpretata de Sebastian, spre distractia tuturor.
La sfarsit, la momentul jurizarii, huseanul Sebastian Ciobanu a primit, surpriza, 4 de DA. Vizibil emotionat, la costum si cravata, el a multumit politicos si a coborat de pe scena. 
De mentionat este faptul ca Sebastian s-a indragostit, iar noua lui iubita este din Bacau. El s-a confesat celor doi prezentatori ai emisiunii “Romanii au Talent” ca s-a indragostit in drum spre Bucuresti. In microbuzul care il transporta spre capitala, Sebastian a intalnit-o pe Andreea, de care zice ca s-a indragostit pe loc. Andreea, si ea concurenta, se pare ca accepta avansurile asa-numitului cantaret husean. Mai in gluma mai in serios, in culisele emisiunii, Sebastian, in genunchi, fara un inel, desi asa cere traditia, a cerut-o pe nevasta pe Andreea. Aceasta nu a refuzat, spunand “DA”.
Din pacate, Andreea, noua iubita a lui Sebastian, nu a reusit sa obtina niciun DA  de la juriu. Dimpotriva, a primit 4 X-uri, fiind pur si simplu oprita din reprezentatie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img