joi, 28 martie, 2024

VIDEO EMOTIONANT Un copil de 10 ani din Baia Mare s-a trezit, de ziua lui, cu Politia in fata casei

Distribuie:

Publicat:

Un copil de 10 ani din Baia Mare s-a trezit vineri, de ziua lui, cu Poliția în fața casei. Polițiștii au mers la locuința băiatului pentru a-i ura „La mulți ani”, iar prin stația utilitarelor a răsunat muzica. Mai mult, polițiștii i-au adus și un cadou, anunță MEDIAFAX.

„Ziua de naștere a fiecărui copil trebuie să fie veselă colorată și magică! Uneori sunt condiții atât de ușor de îndeplinit! Astăzi, polițiștii au fost complici la realizarea unora dintre drepturile unui copil ce împlinește o nouă vârstă: de a fi fericit și de a-i transforma ziua de naștere într-o experiență unică. Astfel, polițiștii au înregistrat 'solicitarea' părinților, au ieșit pentru câteva minute din tiparul acțiunilor obișnuite și au făcut ceea ce le-a spus sufletul. Însoțiți de patrupedul Foxy, echipajele de poliție s-au deplasat până la adresa sărbătoritului și i-au urat 'la mulți ani' într-o formă inedită! La multi ani, Patric! La mulți ani și felicitări tuturor copiilor care în această perioadă și-au sărbătorit ziua de naștere rămânând în casă și dând un exemplu tuturor!” – este mesajul transmis de Poliția Maramureș.

În imagini apar mai multe mașini de Poliție din care răsună „Mulți ani trăiască!”, dar și copilul care privește cu nedumerire polițiștii. De emoții, acesta nu poate răspunde întrebărilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img