joi, 18 aprilie, 2024

VIDEO FILMUL COMPLET al descinderii politistilor la nunta de la hotelul lui Stefan Mandachi: Omul de afaceri sustinea ca nu a fost o petrecere

Distribuie:

Publicat:

Un hotel din Suceava deținut de omul de afaceri Ștefan Mandachi a fost amendat, în acest weekend, de polițiști, care au constatat că în sala de mese are loc un eveniment privat, fără respectarea normelor legale în vigoare.

Era vorba despre o nuntă, deși compania condusă de Mandachi se apară și arată că, de fapt, oamenii luau masa și erau respectate condițiile legale de distanțare.

În imaginile obținute în exclusivitate de STIRIPESURSE.RO se observă clar că, în interior, are loc un eveniment privat organizat, la care participă mai multe persoane.

SCANDAL Mara Bănică sare la gâtul Dianei Şoşoacă, după moartea Corneliei Catanga: 'A căzut victima acestei mentalități imbecile via Diana Șoșoacă'

Meniul este același pentru fiecare mesean, deși, în comunicatul remis mass-media, susținea că oamenii luau masa, ori, este destul de greu de crezut că fiecare a comandat același meniu.

Pe de altă parte, la intrarea în sală există ornamente florale care te duc mai degrabă cu gândul la o nuntă, o petrecere organizată.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img