joi, 25 aprilie, 2024

VIDEO-Mihai Bendeac a fost infectat cu coronavirus. Vezi marturia indragitului artist

Distribuie:

Publicat:

Mihai Bendeac a dezvăluit, la întâlnire online cu colegii de la iUmor, un amănunt care i-a lăsat pe toți mască. Actorul a mărturisit că la începutul pandemiei a fost infectat cu noul coronavirus alături de familia sa.

Dar, vedeta a mai făcut în trecut afirmații, care s-au dovedit până la urmă false. În înregistrare însă Bendeac nu pomenește nimic despre vreo posibilă internare sau vreo schemă de tratament pe care ar fi urmat-o atunci, fapt care i-a băgat pe fani la bănuieli.

„Moare covidu da Bendeacu tot nu moare”, spune un admirator. „Astea sunt povești cu pești, niște minciuni gogonate. O avut pe dracu să-l ia. Du-te să verși albastru”, a scris alt fan furios.

Alții au împărtășit chiar din experiențele personale: „Cunosc trei cazuri care s-au autoizolat si au dus cum au putut boala! Nu toti au fost testati si/sau dusi la spital. Nu mai vorbiti tampenii!”.

„Mdaa, da… Serios? Și pe voi unde v-au tratat? Știi ce este interesant? Oamenii mai importanți în societate în special cei la nivel de conducere(deputați) nu au pățit nimic, chiar dacă se afla ca au contactat virusul. În schimb omul simplu vai de capul lui, ajunge grav bolnav și mort…”, mai spune un tânăr.

Ce simptome ar fi avut

În materialul video apărut pe canalul iUmor Mihai Bendeac mărturisește că ar ar fi experimentat toate simoptomele specifice COVID-19.

„Pe ai mei i-a chinuit vreo 8 sau 9 zile. Pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de 5 minute, aveam toate simptomele: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseală și nu mai avea absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea”, a povestit actorul.

A mai făcut farse în trecut

Glumă sau nu, nu ar fi prima dată când Mihai Bendeac le face o farsă colegilor de la iUmor. Potrivit imaginilor postate de Antena 1, acesta le-a mai spus colegilor de platou că a făcut un copil, pentru ca apoi să spună senin că nu se aștepta să fie crezut de aceștia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img