News Flash:

VIDEO O jurnalistă se laudă că i-a strigat lui Vladimir Putin: 'De ce vă temeţi de Navalnîi atât de mult?'

17 Iunie 2021
152 Vizualizari | 0 Comentarii
media 162385166527882500

O corespondentă aflată la întâlnirea dintre preşedinţii Joe Biden şi Vladimir Putin spune a reuşit să îi strige o întrebare liderului rus înaintea summit-ului care a început la Geneva de câteva minute.

Jennifer Jacobs de la Bloomberg a punctat una dintre problemele pe care preşedintele american este aşteptat să o abordeze în timpul discuţiilor: încarcerarea politicianului Alexei Navalnîi, principal opozant al lui Putin, imediat după revenirea din Germania, unde a fost tratat după ce a fost otrăvit cu un agent neurotoxic în Siberia.

Ea a scris pe Twitter: „I-am strigat lui Putin «De ce vă temeţi de Navalnîi atât de mult?». Putin m-a auzit şi nu a răspuns. Biden mi-a arătat un mare zâmbet”, scrie news.ro.

Preşedintele american Joe Biden şi omologul său rus, Vladimir Putin, au început discuţiile la Geneva. Este aşteptat ca întrevederea să dureze mai mult de 4 ore şi să fie discutate atât probleme ce ţin de stabilitatea nucleară, schimbările climatice şi securitatea cibernetică, precum şi de Orientul Mijlociu şi Ucraina.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 23 queries | Mysql time :0.036905 (s)