vineri, 29 martie, 2024

VIDEO O jurnalistă se laudă că i-a strigat lui Vladimir Putin: ‘De ce vă temeţi de Navalnîi atât de mult?’

Distribuie:

Publicat:

O corespondentă aflată la întâlnirea dintre preşedinţii Joe Biden şi Vladimir Putin spune a reuşit să îi strige o întrebare liderului rus înaintea summit-ului care a început la Geneva de câteva minute.

Jennifer Jacobs de la Bloomberg a punctat una dintre problemele pe care preşedintele american este aşteptat să o abordeze în timpul discuţiilor: încarcerarea politicianului Alexei Navalnîi, principal opozant al lui Putin, imediat după revenirea din Germania, unde a fost tratat după ce a fost otrăvit cu un agent neurotoxic în Siberia.

Ea a scris pe Twitter: „I-am strigat lui Putin «De ce vă temeţi de Navalnîi atât de mult?». Putin m-a auzit şi nu a răspuns. Biden mi-a arătat un mare zâmbet”, scrie news.ro.

Preşedintele american Joe Biden şi omologul său rus, Vladimir Putin, au început discuţiile la Geneva. Este aşteptat ca întrevederea să dureze mai mult de 4 ore şi să fie discutate atât probleme ce ţin de stabilitatea nucleară, schimbările climatice şi securitatea cibernetică, precum şi de Orientul Mijlociu şi Ucraina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img