joi, 25 aprilie, 2024

VIDEO SOCANT! IMAGINI CUMPLITE de la accidentul produs la Harsova, in judetul Constanta

Distribuie:

Publicat:

În această dimineaţă, s-a produs un accident rutier grav la iesire din Hârșova spre Constanța. Medicii Serviciului de Ambulanță și polițiștii Serviciului Rutier au fost solicitați să intervină.

UPDATE 11, ora 12.04

P. Nicolae, în vârstă de 39 ani, din Ghindăreşti, a condus autoturismul Opel Omega pe DN2A, dinspre Constanţa către Hârşova şi, ajungând la km. 130, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW Jetta, condus de I. Mirela, de 48 de ani din Săraiu.

În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a celor doi conducători auto şi a lui M. Vasile, 48 de ani, pasager în autoturismul VW Jetta, precum şi rănirea gravă a lui D. Nicoleta, de 38 de ani, şi D. David, în vârstă de cinci ani, care ulterior a decedat, pasageri în autoturismul VW Jetta, şi rănirea uşoară a lui O. Vasile, 47 de ani şi N. Petrică, 36 de ani, pasageri în autoturismul Opel Omega.

A fost deschis un dosar penal, cercetările fiind continuate.

UPDATE 10, ora 12.00

În Volkswagen se aflau patru persoane: minorul care a decedat în urmă cu puţin timp, mama acestuia, care este grav rănită, şi un cuplu. Din nefericire, bărbatul şi femeia, care se pare că era verişoara mamei minorului, au decedat pe loc. În cealaltă maşină se afla şoferul care a decedat şi doi pasageri, care acum primesc îngrijiri de specialitate la Spitalul Judeţean Constanţa.

Accidentul s-a produs în urma unei coliziuni frontale.

sursa: Ziuadeconstanta.ro

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img