vineri, 26 aprilie, 2024

Videochatul în Iași îți dă șansa unui nou început

Distribuie:

Publicat:

Ești în momentul acela în care ai vrea un nou început, să o iei de la capăt? Lucrul ăsta e acum posibil. Chiar dacă până mai ieri ți se părea irealizabil, fiindcă îți lipseau banii sau poate nu aveai unde să stai.

Preziosa e unul dintre cele mai serioase studiouri de videochat din Iași. Echipa noastră e 100% feminină și suntem specializate în succesul modelelor ca tine. Multe dintre colegele noastre au pornit cu zero lei în buzunar și acum sunt la un cu totul alt nivel.

Videochatul în Iași e o oportunitate extraordinară, chiar dacă îți lipsește experiența. Asta e frumusețea acestui job. Poți să te angajezi fără să știi ceva despre el și, cu ajutorul potrivit, să ai un succes.

Preziosa te ajută cu tot ce ai nevoie

La Preziosa primești tot sprijinul necesar să te pui pe picioare. Indiferent dacă ți-a fost greu și nu te-ai descurcat ok până acum, noi credem în tine. E de ajuns să vedem că ești serioasă, că vrei să realizezi lucruri importante pentru tine.

Te angajăm doar cu garanția asta. De restul ne ocupăm noi: training, make-up, absolut tot. Colegele noastre sunt bucuroase să-ți fie de folos și să te sprijine. Indiferent de ce probleme personale ai, le depășim împreună.

În primele tale 14 săptămâni în studio, îți dăm comision 70%, cu banii la zi. Ca să beneficiezi instant de munca ta, pentru că știm că ai nevoie de asta. După perioada asta de acomodare, îți garantăm comisioane progresive, de până la 70%. Și îți dăm și bani de transport, până la 500 lei pe lună.

Doar prin avantajele astea o să vezi că lucrurile se îndreaptă repede. Începi să câștigi între 200 și 2.715 lei pe zi. Asta e media modelelor de la Preziosa. Deci poți să atingi nivelul lor și tu cu siguranță. La banii ăștia, deja te mai liniștești și începi să fii mai încrezătoare în tine.

Dacă te gândești că stăpânești mai puțin engleza, ești mai timidă sau alte chestii de genul ăsta, bazează-te pe ajutorul nostru! La Preziosa, îți asigurăm cursuri gratuite de engleză, chiar aici, la sediul nostru. Totodată, îți garantăm cursuri de comunicare și de dezvoltare personală, tot gratuite.

Așa reușești să te adaptezi foarte repede la lumea videochatului. Avem multe modele amabile la studio. Poți să le întrebi și pe ele tot felul de lucruri, să vezi cum au reușit ele. Îți poți face și prietene bune, cu care să-ți petreci timpul liber, dacă îți face plăcere.

Te cazăm gratuit 2 luni în Iași

Ajutorul din partea Preziosa trece dincolo de aspectele financiare. Dacă ai nevoie de un loc în care să stai, îți dăm noi cazare. Poți să locuiești la unul din apartamentele noastre cu zero chirie, timp de 2 luni.

În cazul în care vrei să stai în continuare la noi, îți prelungim cazarea. Chiria e mai mică decât pe piața din Iași, ca să uiți de stres. Din nou, singurele garanții pe care le cerem din partea ta sunt seriozitatea și respectul față de colege.

Cum îți spuneam, multe alte modele de la Preziosa au pornit ca tine. Au venit cu zero lei, aveau nevoie de cazare. Le-am angajat pe loc, le-am ajutat din toate punctele de vedere. Iar acum sunt campioane ale încasărilor în videochat în Iași.

Depinde doar de tine să profiți de această oportunitate unică. În altă parte, cu un alt job, e imposibil să ți se ofere condițiile astea. Acum e dificil să găsești ceva ok de muncă și în străinătate. Așa că merită din plin să devii și tu model la Preziosa.

Ca să-ți dăm motive în plus să te alături echipei noastre, îți mai spunem că aici lucrează doar doamne și domnișoare. Suntem corecte și ne susținem reciproc în toate privințele.

Preferăm să colaborăm cu liderii mondiali ai videochatului premium: LiveJamsin și Flirt4Free. Pentru că sunt site-uri pe care lucrezi mai elegant și sunt membri cu mai mulți bani. Așa câștigi mai bine și te simți mult mai confortabilă cu jobul tău.

Ok, deci ai o mulțime de motive să te convingi că aici e locul tău, în care să ai un nou început. Fă-ne o vizită, să ne cunoaștem și hai să începem o colaborare de succes împreună! O să-ți meargă grozav la Preziosa, suntem sigure de asta!

 

 

 

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img