vineri, 26 aprilie, 2024

Videoclipul cumplitului accident de la Valea Grecului : jandarmul nu a avut nici o șansa sa evite impactul – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

 Pe data de 31 Decembrie 2021, un eveniment cumplit avea sa distrugă complet liniștea sărbătorilor din doua familii vasluiene, asta după ce un copilaș de doar 7 ani, a fost acroșat de un autoturism in plină strada . Un băiețel, o mâna de om in vârsta de doar 7 ani, însoțit de sora sa se pare, se deplasau pe Drumul European 581 care traversează localitatea Valea Grecului .

Aceștia mergeau pe partea stanga pentru a vedea autoturismele care vin din fata lor. Spre norocul lor nici un camion nu circula prin zona in acel moment ca atunci deznodământul ar fi fost mai crunt . Când au ajuns la capătul podului, conform filmarii in posesia care am intrat, imediat după ce un autoturism ușor trece de cei doi minori, cel mai mic de 7 ani, începe sa fuga, neasigurându-se și din spatele sau, moment in care este acroșat violent de autoturismul condus de jandarmul de la Secția Husi, care se deplasa regulamentar pe banda sa. Practic autoturismul care a trecut pe banda micuților, a obturat atât vizibilitatea copilului de a se asigura poate cât și a șoferului. Doi salvatori aflați in timpul liber și care tranzitau zona au sarit imediat sa ii ofere micului copil primul ajutor . La fata locului a fost prezent un echipaj al ambulantei cât și TIM – ul din cadrul Isu Vaslui. Din pacate pentru junior nu s-a mai putut face nimic . I

n zona și-au făcut apariția și echipaje ale poliției care l-au testat pe șofer, iar rezultatul aparatului alcooltest a fost zero .

Deoarece bărbatul este încadrat in MAI, dosarul se va desfășura sub supravegherea Parchetului Militar .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img