vineri, 19 aprilie, 2024

Videoclipul Zilei : moldovean sub influenta alcoolului in cartierul ANL de la Husi – Stanilesti FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Aroganta dusa la extrem de un confrate din Republica Moldova cu buletin de cetatean roman . Acesta se afla in dupa-amiaza zilei de duminica, 19 aprilie, in cartierul de blocuri ANL din zona soselei Husi-Stanilesti . Vizibil aflat sub influenta bauturilor alcoolice, acesta tipa in gura mare, ba chiar a agresat verbal niste juniori din zona dar si nestingherit, consuma bauturi alcoolice in spatiul public si tipand in gura mare “ Am cinsprezece ani, lasa-ma sa ma distrez.  Practic, cei doi sfidau cu buna credinta toate recomandarile autoritatilor romane privind combaterea raspandirii noului coronavirus, ba chiar aduc injurii autoritatilor  .

Conform informatiilor noastre, barbatii se aflau intr-o vizita pascala la un  amic unde doreau sa se distreze . Acestia ar locui in zona Dobrina de la iesirea din municipiul Husi si sunt cetateni moldoveni dar cu buletine romanesti .

De cativa ani, in municipiul Husi a devenit o practica ca moldovenii sa fie luati in spatiu de anumiti huseni in contul unor sume de bani in euro . Acest fenomen a fost descoperit chiar la ultimul scrutin de alegeri prezidentiale cand pe liste au aparut aproximativ 10.000 de persoane din Republica Moldova. Multi dintre acestia, chiar figurand  ca domiciliați la aceeasi adresa .

 

Video in galerie de mai jos . ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img