News Flash:

Vigilenta maxima. Politistii au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de peste 9.000 de lei.

3 August 2014
1699 Vizualizari | 0 Comentarii
In aceasta saptamana, politisti din cadrul Inspectoratului de Politie la Judetului Vaslui si politisti de frontiera au actionat pe raza municipiului Husi si a orasului Murgeni, precum si in comunele arondate, pentru prevenirea si combaterea faptelor cu impact negativ asupra climatului de ordine si siguranta publica.

Politistii Serviciului de Ordine Publica au organizat o actiune preventiva in zona localitatilor de frontiera, prin care s-a urmarit asigurarea si mentinerea unui climat de siguranta civica prin respectarea normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, verificarea agentilor economici cu privire la documentele de provenienta si insotire pentru marfurile oferite spre vanzare, precum si prevenirea si combaterea faptelor de natura penala si contraventionala la regimul circulatiei rutiere.

„Pe parcursul desfasurarii actiunii au fost legitimate peste 120 persoane, au fost verificate 105 autovehicule, au fost controlati 29 de carutasi si 24 de biciclisti. Politistii au constatat 40 fapte de natura contraventionala din care 28 la regimul circulatiei rutiere, 3 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, 6 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si 3 la alte acte normative. Pentru aceste fapte au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 9.210 lei.” a declarat Mihaela Straub, purtator de cuvant al IPJ VASLUI.

La actiune au participat politisti din cadrul structurilor de ordine publica, investigarea fraudelor, politie rutiera, politisti din cadrul Sectiilor de Politie Rurala Husi si Murgeni si posturilor de politie comunale, precum si politisti din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui.

municipiului husi murgeni siguranta civica legitimate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1480 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033794 (s)