miercuri, 24 aprilie, 2024

Viitorul sot al Mirelei de la „Insula iubirii”, declaratie emotionanta: „Iubirea ce imi lipsea a intrat in viata mea si…”

Distribuie:

Publicat:

Mirela Banias a avut o casnicie cu multe probleme si a ajuns chiar si la inchisoare dupa ce a fost impinsa de sotul ei sa sustraga o suma importanta de bani de la banca la care lucra. Si-a aruncat cariera pe fereastra pentru omul iubit, a petrecut patru ani in inchisoare si, dupa ce s-a intors acasa, l-a cunoscut pe Ionut Gojman. Credea ca el era barbatul perfect pentru ea, dar dupa participarea la „Insula iubirii” cei doi s-au separat definitiv, el alegand sa ramana in Thailanda si sa joace rolul de ispita.

 Din fericire pentru Mirela, dupa intoarcerea in Romania, lucrurile au inceput sa mearga pe drumul cel bun. Bruneta are o afacere cu haine, a slabit si s-a transformat total si s-a cuplat cu un barbat care pare sa o faca cu adevarat fericita. Florin, viitorul ei sot, o copleseste cu dragoste si atentie, iar trecerea dntre ani au petrecut-o impreuna. El a publiat pe pagina lui de pe o retea de socializare un mesaj superb pentru Mirela Banias. ”Am 2019 motive sa fiu fericit”, a scris el in dreptul unei imagini in care apare alaturi de fosta concurenta.
 
”Inchei anul implinit din toate punctele de vedere, caci iubirea ce imi lipsea a intrat in viata mea si asta ma face cel mai fericit barbat. Am alaturi o femeie frumoasa, puternica si inteligenta, pe care sunt foarte fericit sa o am alaturi in noul an.”, a mai scris el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img