joi, 28 martie, 2024

Vincenzo Castellano iubeste din nou. Cu cine a fost inlocuita Antonia?

Distribuie:

Publicat:

Vincenzo Castellano, cel care a avut o relatie cu Antonia, s-a indragostit din nou. Desi inca este casatorit cu indragita artista, se pare ca a inceput un nou capitol in viata sa sentimentala. El si Antonia au impreuna o fetita. Dupa ce s-au despartit, artista a inceput o relatie cu Alex Velea. Acum, cei doi au impreuna doi copii. Fetita Antoniei si a lui Vincenzo locuieste cu familia tatalui ei. Acum, Vincenzo si-a refacut viata alaturi de alta femeie. Afla cu cine a fost inlocuita Antonia.

Vincenzo Castellano are o noua relatie

S-a aflat ca Vincenzo Castellano s-a indragostit din nou. Inca nu s-a afist cu noua sa iubita. Dar se pare ca aceasta este foarte diferita de Antonia. Este vorba despre o blonda. Barbatul vorbeste frumos despre Antonia. Sutine ca este mandru de ea, ca si-a facut o noua familie. De asemenea, a spus ca Antonia nu este materialista.

„Cand ea a inceput sa se vada cu Velea, noi nu mai eram impreuna de vreo 4-5 luni. Distanta a facut ca relatia noastra sa se raceasca. Ea nu m-a inselat, eu nu am inselat-o. Ba chiar, m-a sunat si m-a anuntat ca are o relatie cu baiatul ala. Velea nu are nicio vina. Cine a zis ca Antonia i-a spart casa, se pripeste. Poate nici relatia lui cu fosta sotie nu mai functiona. Nu! Antonia nu este materialista.

Daca era nu se uita la Velea. Sunt mandru de ea ca a reusit sa-si faca o familie, ca mai are doi copii, ca are o relatie serioasa si ca nu a insirat barbatii. Atunci, m-ar fi facut de rusine. Sa stii ca Antonia are un suflet foarte bun si a suferit in viata (…) Am iubit-o, si acum mai tin la ea, dar nu. Este adevarat ca Antonia este o femeie perfecta.

Este foarte frumoasa si, in plus, este mama copilului meu si asa va ramane pentru totdeauna. Sunt mandru de ea ca a reusit sa-si faca o familie, ca mai are doi copii, ca are o relatie serioasa si ca nu a insirat barbatii. Atunci, m-ar fi facut de rusine. Sa stii ca Antonia are un suflet foarte bun si a suferit in viata. Nu a avut o copilarie fericita.”, a fost declaratia barbatului pentru click.ro.

Alex Velea si Antonia au impreuna doi copii. Pentru ca Antonia este inca maritata cu primul sot, Vincenzo Castellano, cei doi baieti pe care ii are cu Alex Velea au luat la nastere numele de familie al sotului Antoniei. Insa, Alex Velea a castigat procesul si astfel devine legal tatal copiilor pe care ii are cu indragita cantareata.

Noi informatii despre Antonia si Alex Velea
Dominic, in varsta de 3 ani si Akim, in varsta de 1 an, vor purta numele lui Alex Velea, tatal lor biologic. Certificatele de nastere ale acestora vor fi modificate. Asta dupa ce cantaretul a castigat procesul in urma caruia devine legal tatal celor doi copii.

In hotararea judecatoreasca apare si informatia potrivit careia cele doua vedete trebuie sa le plateasca propriilor copii 1/6 din veniturile nete incasate. Aceasta reprezinta suma minima legala pentru cazurile in care parintii divorteaza sau se separa.

Potrivit procedurilor, Alex Velea a dat-o in judecata pe Antonia, dar si pe sotul ei, Vincenzo Castellano. A fost nevoit sa recurga la trucul acesta pentru ca legal iubita lui este inca sotia lui Vincenzo Castellano

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img