vineri, 26 aprilie, 2024

Vino sa te pregatesti de scoala, la Targul de Rechizite de la Iulius Mall

Distribuie:

Publicat:

Ti-ai facut ghiozdanul? Noul an scolar se apropie cu pasi repezi, astfel ca Iulius Mall si magazinul Stef iti vin in ajutor. Vino la etajul intai al Iulius Mall, pana pe 16 septembrie 2018, la Targul de Rechizite, unde am selectat cele mai noi si cool articole de care vei avea nevoie la ore! Vei gasi ghiozdane, rechizite, penare, caiete, produse de papetarie, birotica si multe altele, de la branduri precum Herlitz, Pelikan, Pilot, Toy Color, Faber Castell, Schneider, Carioca si Paper Mate, la cele mai mici preturi.

Mai mult, la cumparaturi de minimum 80 de lei de la targ, magazinul de papetarie si birotica Stef le face cadou clientilor „Pachetul elevului”, care contine un set de rechizite.

Pregatirile pentru scoala sunt distractive, la Iulius Mall. In week-end-urile 1-2 si 8-9 septembrie, magazinul Stef organizeaza la etajul intai, in zona targului, ateliere creative de colorat si desenat pentru copii, iar la finalul zilei, cele mai frumoase creatii vor fi premiate.

Si magazinul Librarium din Iulius Mall a pregatit numeroase surprize pentru prichindeii care se pregatesc de scoala. Seara de marti este dedicata basmelor. Cei mici sunt asteptati la etajul intai, unde librarii le vor citi cele mai frumoase povesti. Participarea este gratuita, istorisirile fiind pe placul copiilor cu varsta intre 3 si 8 ani.

Tot la targ, cei mici se pot distra in voie cu jocurile de sah, scrabble sau Catan, pregatite de Librarium.

In plus, in zilele de week-end, Librarium ii va provoca pe nazdravani la campionatul de desenat personajele preferate. La finalul Targului de Rechizite, cei mai talentati trei mici artisti vor fi rasplatiti cu premii, iar toate desenele realizate vor fi expuse in magazinul Librarium.

Targul de Rechizite poate fi vizitat zilnic, la etajul intai al Iulius Mall, intre orele 10.00 – 22.00.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img