vineri, 19 aprilie, 2024

Viol cu repetitie la STANILESTI: doua batrane au fost abuzate de un recidivist

Distribuie:

Publicat:

O intamplare halucinanta starneste groaza in localitatea Poganesti, comuna Stanilesti. Doua batrane au fost abuzate sexual de Sandel Palade, un recidivist in varsta de 41 de ani, ce are la activ 3 condamnari pentru viol, el iesind din inchisoare in luna martie. 
 
Conform organelor de ancheta, individul a napustit, chiar in martie, peste o batrana de 71 de ani si a violat-o. La foarte scurt timp, alta batrana din sat, in varsta de 74 de ani, i-a cazut victima lui Sandel Palade. 
 
Politistii Sectiei 4 Politie Rurala Husi efectueaza cercetari fata de un barbat, in varsta de 41 de ani, din comuna Stanilesti, banuit de savarsirea a doua infractiuni de viol, doua infractiuni de violare de domiciliu si o infractiune de furt, victime fiind doua femei de 71, respectiv 74 de ani, din aceeasi localitate.
 
Din investigatiile efectuate de politisti a reiesit faptul ca, in cursul lunilor martie si aprilie, barbatul a patruns fara drept in locuintele celor doua femeii si, prin constrangere, a intretinut relatii sexuale cu acestea. De asemenea, tot in aprilie, barbatul a patruns fara drept in locuinta femeii in varsta de 71 de ani si i-a sustras bunuri personale. 
 
Parchetul de pe langa Judecatoria Husi a admis propunerea de arestare a individului Sandel Palade pentru o perioada de 30 de zile.

Solutia pe scurt: În baza art. 226 C. proc. pen., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi. În baza art. 202 alin. (1), (3) şi (4) lit. e) C. proc. pen., art. 223 alin. (2) C. proc. pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului PALADE SĂNDEL, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de viol, a două infracţiuni de violare de domiciliu şi a unei infracţiuni de furt calificat, prev.de art. 218 alin. 1, art. 224 alin. 1 şi 2 ?i art. 228 alin.1 , 229 alin. 1 lit.b şi d şi alin. 2 lit.b Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal şi art. 41 alin. 1 Cod penal cu referire la art. 43 alin. 1 Cod penal pe o durată de 30 zile, începând cu data de 10.04.2017 şi până la data de 09.05.2017 inclusiv. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img