News Flash:

Violatorii din Vaslui raman in arest

16 Septembrie 2015
1883 Vizualizari | 2 Comentarii
aresta valeni bzv
Astazi, 14 septembrie, magistratii de la Curtea de Apel Iasi le-au dat o veste proasta celor sapte tineri din Vaslui, condamnati la ani grei de inchisoare dupa ce au violat pana la lesin o eleva de 18 ani. Astfel, magistratii au decis ca cei sapte violatori sa ramana in arest preventiv, desi avocatii lor sustin ca tinerii ar trebui eliberati. Cei sapte tineri au fost adusi dimineata la Curtea de Apel si, pana in ultima clipa, au sperat ca vor iesi din inchisoare.

Sentintele dictate de judecatori in cazul violului din Vaslui

1.Burada Silviu: 8 ani si 4 luni de inchisoare cu executare pentru infractiunile de viol in forma agravanta si lipsire de libertate, pedeapsa complementara: 2 ani. Este arestat preventiv pentru 30 de zile.

2. Burlacu Paul Andrei: 7 ani de inchisoare pentru infractiunile de viol in forma agravanta si lipsire de libertate, pedeapsa complementara: 2 ani. Este arestat preventiv pentru 30 de zile.

3. Avadanei Silviu: 7 ani de inchisoare pentru infractiunile de viol in forma agravanta si lipsire de libertate, pedeapsa complementara: 2 ani a interzicerii drepturilor prevazute de Codul Penal. Este arestat preventiv pentru 30 de zile.

4. Bolboceanu Petrica: 7 ani de inchisoare pentru infractiunile de viol in forma agravanta si lipsire de libertate, pedeapsa complementara: 2 ani a interzicerii drepturilor prevazute de Codul Penal. Este arestat preventiv pentru 30 de zile.

5. Boicu Ionut Bogdan: 5 ani si 8 luni de inchisoare pentru infractiunile de viol in forma agravanta si lipsire de libertate. Inculpatul a recunoscut faptele. Pedeapsa complementara: 2 ani a interzicerii drepturilor prevazute de Codul Penal. Este arestat preventiv pentru 30 de zile.

6. Rotaru Alin Dumitru: 5 ani si 8 luni de inchisoare pentru infractiunile de viol in forma agravanta si lipsire de libertate. Inculpatul a recunoscut faptele. Pedeapsa complementara: 2 ani a interzicerii drepturilor prevazute de Codul Penal. Este arestat preventiv pentru 30 de zile.

7. Surleac Ioan: 5 ani si 8 luni de inchisoare pentru infractiunile de viol in forma agravanta si lipsire de libertate. Inculpatul a recunoscut faptele. Pedeapsa complementara: 2 ani a interzicerii drepturilor prevazute de Codul Penal. Este arestat preventiv pentru 30 de zile.

De asemenea, judecatorii au hotarat ca inculpatii sa ii plateasca fetei violate daune morale in valoare de 50.000 de lei. Sentinta nu este definitiva.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1042 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036518 (s)