vineri, 29 martie, 2024

VIOLENTE incredibile pe National Arena, la meciul de liga a 4-a Steaua – Rapid 57 de suporteri au interdicţie pe stadioane după derby-ul dintre Steaua Bucureşti şi Academia Rapid

Distribuie:

Publicat:

25 de suporteri au primit interdictie de a intra pe stadioane timp de un an in timp ce alti 32 nu vor putea participa la competitii sportive in urmatoarele sase luni, in urma incidentelor de la derby-ul Steaua Bucuresti – Academia Rapid.Organizatorul jocului si firma de securitate au fost amendati.
Dupa ce unii suporteri prezenti la meciul de fotbal din liga a IV-a, dintre CSA Steaua Bucuresti si Academia Rapid, ce a avut loc sambata seara pe Arena Nationala, s-au luat la bataie, au rupt scaunele din tribune si apoi le-au aruncat pe teren, Jandarmeria Capitalei, care a intervenit la randu-i cu gaze lacrimogene de cateva ori, a anuntat ca a dat 77 de sanctiuni contraventionale in valoare de peste 42.400 de lei pentru "participarea si provocarea de scandal, patrunderea pe suprafata de joc sau injurii si savarsirea de acte si gesturi obscene".

57 de suporteri nu vor mai putea intra pe stadioane in perioada urmatoare. Mai exact, 25 de suporteri au primit interdictie de a intra pe stadioane timp de un an de zile in timp ce alti 32 nu vor putea participa la competitii sportive in urmatoarele sase luni.

Jandarmii au constatat si 11 fapte de natura penala, astfel ca suporterii respectivi vor avea si dosare penale.
Totodata, organizatorul meciului, dar si societatea privata de securitate au primit amenzi de cate 5.000 de lei, pentru nerespectarea obligatiilor ce le revin conform legii privind asigurarea conditiilor de siguranta a spectatorilor.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img