joi, 28 martie, 2024

Violeta Alexandru explica de ce merge cu casca, chiar si la sedintele de guvern: ‘Sunt foarte atenta, atat la mine, cat si la ceilalti’

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a echipat cu o vizieră de protecţie, mască şi mănuşi la şedinţa cu sindicatele pe tema COVID-19, devenind o sursă de glume pe Facebook, unde utilizatorii au speculat dorinţa ei de a se proteja împotriva coronavirus.

"S-a apucat de sudură", a scris un utilizator pe Facebook, despre ministrul Muncii. Însă, Alexandru a explicat că măsurile de protecție sunt și pentru ea, dar și pentru cei cu care intră în contact.

”Nu am intrat în contact cu senatorul. Sunt foarte atentă, nu doar la mine, cât și la ceilalți. Nu am de unde să știu care e situația persoanei de la care am cumpărat mâncare sau medicamente. Nu e o cască, e un sistem tip mască. Îmi iau toate măsurile de precauție pentru ca toți cei care intră în contact să se simtă în siguranță cu mine și iau și distanța socială.”, a spus Violeta Alexandru, la România TV.

Reamintim că Violeta Alexandru și-a făcut testul de coronavirus și a fost negativ. Consiliul Naţional Tripartit pentru Dialog Social s-a reunit la Palatul Victoria pentru a discuta măsurile economice şi sociale necesare pentru reducerea efectelor coronavirus.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img