sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Viorel Lis, din nou pe mâna medicilor. Care este starea de sănătate a fostul primar

Distribuie:

Publicat:

Viorel Lis a avut parte de o perioadă de destul de dificilă, asta după ce s-a confruntat cu tot felul de probleme de sănătate. Fostul primar traversează o perioadă destul de grea, iar soția lui, Oana Lis, îi este tot timpul alături. Vedeta l-a dus de urgență pe soțul ei la spital, după ce a observat că starea lui de sănătate nu este deloc una bună. Iată cum se simte fostul edil al Capitalei!

Viore Lis traversează o perioadă destul de dificilă, asta după ce în ultima perioadă fostul edil al Capitalei s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. De această dată, Viorel Lis a ajuns din nou pe mâna medicilor deoarece starea lui de sănătate nu este deloc una bună.

Viorel Lis a ajuns din nou pe mâna medicilor

Oana Lis a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că soțul ei se află din nou internat în spital, asta după ce a fost infectat cu o bacterie. Viorel Lis a fost supus mai multor analize și investigații. Din fericire, fostul edil al Capitalei a stat internat doar o zi în spital, iar medicii l-au externat rapid.

„Sunt la o clinică. În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde. El în ultimul timp a tot fost prin clinici…Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie. Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă”, a declarat Oana Lis, în cadrul unei emisiuni TV.

Fostul primar al Capitalei s-a confruntat, recent, cu o semi pareză la membrele inferioare și a suferit un infarct, iar medicii au fost nevoiți să-l opereze de urgență.

Oana, soția lui Viorel Lis, i-a cumpărat loc de veci

În ultima perioadă, Viorel Lis s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, iar Oana Lis a mărturisit într-o emisiune TV că s-a gândit la ce e mai rău, astfel că i-a cumpărat un loc de veci soțului ei.

”Nu credeam că se mai întoarce acasă. M-am pregătit așa. Sincer, Viorel nu avea nici loc de veci, am vorbit cu verișoarea lui și i-am făcut un loc de veci”, a declarat Oana Lis.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img