marți, 19 martie, 2024

Viorel Stegaru, ironizat de catre fani pe Instagram! Cum a sarit Vulpita in apararea sotului ei

Distribuie:

Publicat:

Vulpița și Viorel Stegaru s-au întors în Blăgești să aibă grijă de fetița lor. Timp de opt luni de zile, ei au fost separați de cea mică pentru că au fost prea ocupați cu viața de televiziune. Deși s-au întors în Blăgești, cei doi au continuat să fei activi pe rețelele de socializare pentru fanii lor.

Vulpița a fost ceva mai activă decât soțul ei pe rețelele de socializare, iar ultimele postări ale lui Viorel explică de ce. Majoritatea comentariilor lăsate de internauți la postările lui Viorel Stegaru sunt ironii, care pe mul
ți dintre noi ne pot afecta. Viorel a postat în urmă cu trei săptămâni o fotografie la bustul gol, în timp ce se afla la piscină.

Ironiile la adresa soțului Vioricăi nu au întârziat să apară: „Au reaparut dinozaurii????????????”, „Ce corp ai Viorele….numai fata strica????????????”, „Mamă ce "pătrățele" ai :))”, „Cu poza asta ai stricat o generație ????????????”. Vulpița s-a remarcat printre comentraiile negative. Ea a comentat la fotografia soțului ei cu foarte multe inimioare.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img