vineri, 19 aprilie, 2024

Viorica Dancila, ANUNT despre propria candidatura la prezidentiale: Ce se intampla daca trece motiunea de cenzur

Distribuie:

Publicat:

Premierul Viorica Dăncilă răspunde la zvonurile potrivit cărora ar renunţa la propria candidatură la Preşedinţia României dacă Guvernul ar fi demis prin moţiune de cenzură.

"Va exista o dezamăgire. Nu avem o guvernare perfectă, dar am avut o guvernare eficientă. Dacă moţiunea va trece eu cred că lupta va fi şi mai mare din partea primarilor pentru că ştiu că câştigarea alegerilor prezidenţiale este singura şansă de a avea din nou guvern social-democrat. PSD nu poate să-şi schimbe candidatul. Ce să pui în loc? Să nu mai aibă PSD candidat? Va fi foarte greu. Vreau să-i asigur pe toţi că am puterea să merg mai departe şi voi merge alături de colegii mei din PSD", a declarat Dăncilă la emisiunea "Gândurile lui Cristoiu" de la Mediafax.

Preşedintele PSD a afirmat că alegerile prezidenţiale sunt esenţiale pentru mobilizarea PSD în vederea localelor şi parlamentarelor de anul viitor, motiv pentru care social-democraţii nu au putut să-l susţină pe Călin Popescu Tăriceanu în această cursă.

"Nu cred că organizaţiile din teritoriul s-ar fi implicat şi s-ar fi organiat foarte bine dacă am fi avut un candidat din afara partidului. Rezultatul de la alegerile prezidenţiale va influenţa scorul de la locale şi parlamentare de anul viitor. I-am propus domnului Tăriceanu să avem liste comune la locale şi parlamentare. Acum fiecare lider de organizaţie poate să vadă care este gradul de încredere al populaţiei. Poate fi o evaluare a candidaturii fiecăruia", a mai declarat Dăncilă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img