vineri, 29 martie, 2024

Viorica de la Clejani vrea sa se opereze la „medicul cu 8 clase”: „Are talent”

Distribuie:

Publicat:

In timp ce tara intreaga fierbe in cazul „medicului cu 8 clase”, Viorica din Clejani este, pare-se, singura care nu doar ca ii sare in aparare, dar care chiar s-ar vedea trecand pragul lui Matteo Politi!

Viorica din Clejani planuieste sa isi faca o interventie estetica. Si, culmea, n-ar avea nicio problema sa se lase pe mana lui Matteo Politi. Motivul, spune ea, este faptul ca „medicul cu 8 clase” are… talent si experienta!

„Hai, ma, lasati omul in pace, ca ma doare capul de cand ma uit la televizor. Bai, ca si in toate meseriile, exista unii care sunt „profesionisti”, cu stampila cu tot si aia care nu stiu nimic! Apropo, sa nu-i faceti nimic pana dupa Paste pentru ca eu vreau sa intru in revizie si la el direct ma duc. Lasa, ca are talent! Omul, daca a facut practica… Ca degeaba tot inveti, daca nu esti bun la practica. Pe bune acum, ce aveti cu omul? (…) Pai, si daca era parcangiu si stia omul sa opereze? Care e problema? Eu m-as duce, frate! Ca ceilalti cu stampile sunt ocupati. E tara plina. Sunt cabinetele pline! (…) Omul are experienta. Nu, ca in cabinete nu mai am loc. Vreau sa-mi scot gusa. Pana dupa Paste, e full, frate! Abia am gasit si eu o programare”, a spus Viorica din Clejani, la „Neatza cu Razvan si Dani”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img