vineri, 29 martie, 2024

VIRAL – Masina cu girofar albastru care a creat isterie pe sosele din Romania. Stie cineva cine este?

Distribuie:

Publicat:

O masina cu girofar albastru a creat isterie pe soselele din Romania la sfarsitul saptamanii trecute. Un participant la trafic a facut publica imaginea si a cerut ajutorul disperat.

O masina cu girofar albastru nu a tinut seama nici de aglomeratia din trafic si nici de vreo regula, dand nastere unei adevarate isterii pe soselele din Romania. Un participant la trafic a surprins masina ”in actiune” si a cerut ajutorul internautilor pentru a-l identifica pe cel care a pus in pericol viata tuturor soferilor care circulau pe Valea Prahovei sau spre Targu Mures.

”Am nevoie de ajutor in identificarea jmekerului cu pasat-cu-girofar B 67 WMP, care in weekendul ce tocmai s-a gatat m-a frapat/enervat de doua ori: prima data a depasit coloana (pe linie continua, cu girofarul in actiune si claxoane) pe V. Prahovei, dupa Sinaia; a doua oara a facut acelasi lucru inainte de Tg. Mures, pe un tronson in reparatie, cu semafor. Sunt foarte curios ce demnitar era in misiune vinerea, de trebuia sa ajunga de urgenta nu stiu unde in teritoriu. As depune si o plangere, daca stie careva sa ma indrume”, este mesajul care insoteste imaginea care a devenit virala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img