vineri, 19 aprilie, 2024

Virgil Iantu se plange de problemele din Romania: „Tara se afla pe maini ce ar fi trebuit incatusate”

Distribuie:

Publicat:

Realizatorul TV Virgil Iantu a postat, pe Facebook, un mesaj emotionant in care vorbeste despre problemele actuale ale Romaniei. El spune ca tara este condusa de „maini ce ar trebui incatusate de mult”. Iantu se revolta lansand o serie de intrebari despre situatia de pe scena politica si din justitie.

„E normal sa evit sa urmaresc stirile pentru ca imi fac rau fizic? E normal sa am zilnic sentimentul de frustrare? E normal ca zilnic sa fim calcati in picioare prin decizii politice? E normal sa privim cum tara, aflata pe maini ce ar trebui incatusate demult, este distrusa zi de zi?”, intreaba Virgil Iantu.

Mesajul lui Virgil Iantu. Ce se intampla cu Romania?

„E normal ca legile sa fie scrise de cei pentru care legea nu exista? E normal sa dam, prin lipsa de atitudine, liber la furt? E normal ca un «Ministru al Justitiei» sa fie calaul justitiei? Se pare ca traim aceste evenimente, acceptand faptul ca ele au devenit o stare de normalitate. Ce se intampla cu Romania, ce se intampla cu noi? #romaniamea”, isi incheie realizatorul TV postarea care are peste 650 de distribuiri.

Mesajul lui Virgil Iantu a atras si aproape 100 de comentarii, cei mai multi dintre internauti sunt in asentimentul vedetei TV. „Nu este normal nimic din ce se intampla. Dar de 30 de ani doar acesti oameni ajung in politica. Acolo ar trebui sa fie oameni inteligenti si profesionisti care ii intereseaza binele celorlalti. La noi e invers: prosti, inculti, analfabeti, fara coloana vertebrala, meschini, interese proprii sunt tinta lor, hoti , mincinosi, deliranti, demagogi , populisti”, spune unul dintre romanii care au adaugat comentarii la postarea lui Virgil Iantu.

„In ce hal a ajuns populatia sa fie rugata sa iasa la protest, cand deja tara e subjugata ei nu aud, nu simt si nu vad nimic??? Se complac ori nu stiu ce ne vor face rusii? Sa fim sclavii lor?”, intreaba un alt internaut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img