joi, 28 martie, 2024

Visul lui Eduard Popica, fostul prefect de Vaslui devine realitate. Centrul de Transfuzie este pe ultima suta de metri

Distribuie:

Publicat:

Intr-o postare pe reteaua de socializare, Eduard Popica, fostul prefect al judetului Vaslui, anunta ca Centrul de Transfuzie din municipiul Vaslui este pe ultima suta de metri in vederea functionarii . Totodata, Popica atrage atentia carcotasilor si ii indeamna pe acestia sa mearga la munca si sa mai lase spatiul virtual si tastatura.

"Dragilor, m-am trezit de dimineața atat de bine dispus primind stirea de la buna mea prietena și colaboratoare Rinder Ana Smaranda, ca proiectul nostru comun legat de Punctul de Trasnfuzie Vaslui este pe ultima suta de metri.
Și bineînțeles, așa cum era de așteptat, au apărut și reacțiile unor așa-zis a tot știutori, care in loc sa realizeze ceva in viața asta, au căpătat un soi de înțelepciune, născuta strict in slujba cetateanului, zic ei, care culmea, și-o și exprima public pe Facebook.
Domnule Silitra, de ceva timp tot scrieți fel de fel de bazaconii vis-a-vis de punctul acesta de transfuzii. Nu ati lucrat o zi in administrația publica, astfel explicându-se și faptul ca habar nu aveti ce înseamnă o achiziție publica, la fel cum habar nu aveti despre protocoalele, avizele și cadrele legale in care trebuie sa se incadreze un astfel de punct. In afara de a executa silit cetățenii și a-i scoate din casele lor, activitatea dumneavoastră se rezuma doar la a scrie pe Facebook. Mai mult decât atât, dumneata împreuna cu partidul tău de habarnisti, mai nou afaceriști cu ceva businessuri care au muls bani prin ONG, dar in prezent majoritatea in faliment, nu ați mișcat un pai in țara asta, dar știți sa scrieți pe Facebook, in schimb. Alooooo, s-au terminat protestele, s-a terminat cu leorbaiala pe Facebook, treceti la treaba. Ați votat o moțiune și susțineți un guvern care de câteva luni a reușit performanța de a adus țara in faliment.
Mulțumesc Celui de Sus ca Punctul de Transfuzie Vaslui a fost bugetat de Comsiliul județean Vaslui și ca Guvernul acutal nu a avut posibilitatea sa taie finanțarea lui, așa cum a făcut-o cu podul de la Crasna, despre care , domnule Silitra, ați scris nenumărate rânduri, pod care in mandatul meu a fost scos la licitație, s-a făcut proiectul, dar care deodată, gospodarii țării nu mai găsesc resurse pentru a-l termina, însă găsesc tot felul de tertipuri de a-și atribui contracte generoase sau mai nou de a schimba legi prin care sunt finanțate spitalele private unde lucrează, unii dintre ei fiind chiar miniștri sau înalți funcționari ai statului roman. "

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img