sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Vitamina care imbunatateste semnificativ potenta

Distribuie:

Publicat:

Dintotdeauna barbatii au fost interesati de cresterea potentei sexuale astfel incat nu s-au dat in laturi de la a incerca diferite metode. Din fericire, s-a descoperit pastila albastra, iar problema cresterii potentei pare a se fi rezolvat.

Intre timp insa, cercetatorii n-au stat degeaba si au descoperit si alte metode de crestere a potentei sexuale: vitamina B3 (niacina), care se gaseste in pieptul de pui, in grau sau in peste, pentru a enumera doar cateva alimente, poate ajuta la depasirea problemelor legate de disfunctiile erectile, mai ales in cazul in care aveti colesterolul ridicat.

Potrivit studiului a fost publicat recent in Jurnalul de Medicina Sexuala, vitamina B3 ajuta organismul sa proceseze grasimile, ceea ce reduce colesterolul. In plus, niacina imbunatateste circulatia sangelui prin dilatarea vaselor de sange. Iar o circulatie a sangelui imbunatatita inseamna si o erectie imbunatatita.

Echipa condusa de medicul Chi-Fai Ng a administrat unor barbati care prezentau un nivel ridicat al coresterolului niacina si placebo timp de 12 saptamani.

Barbatii care au luat vitamina B3 au declarat ca si-au putut mentine erectia in timpul partidelor de sex dupa 12 saptamani comparativ cu cei carora le-au fost administrate doar placebo.

Iar in cazul barbatilor cu disfunctii erectile severe s-au observat imbunatatiri chiar si mai mari.

sursa:sfatulparintilor.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img