vineri, 29 martie, 2024

Vitaminele care îți asigură o bună circulație a sângelui: Îmbunătățesc aportul de oxigen și reduc colesterolul

Distribuie:

Publicat:

De o bună funcționare a sistemului circulator depinde întregul organism, astfel că trebuie acordată o atenție deosebită acestui aspect. Iar în cazul în care sunt probleme de circulație acestea lăsate netratate, deoarece pot pune în pericol viața.

Circulația deficitară apare atunci când ceva interferează cu sistemul circulator, un sistem complex ce furnizează sânge, oxigen și nutrienți întregului corp. Când inima, venele, arterele, capilare și alte vase de sânge sunt sănătoase, acestea pot oferi celulelor tot ceea ce au nevoie într-un mod eficient. Aceasta se poate îmbunătăți printr-o dietă bogată în vitamine, minerale și nutrienți, unele dintre acestea acționând ”suplimentar” pentru sănătatea sistemului circulator.

Circulația sângelui, îmbunătățire prin alimentație

Îmbunătățirea circulației se poate face intermediul vitaminelor și suplimentelor alimentare, prin alimentație, dar și prin o activitate fizică de cel puțin 30 de minute, așa cum recomandă specialiștii.

Astfel, dintre vitaminele care au efecte benefice asupra circulație se numără vitamine din complexul B-urilor, vitamina C, vitamina K, vitamina E, dar și minerale și acizi grași Omega 3.

Continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img