joi, 25 aprilie, 2024

Viteza l-a lasat fara permis de conducere, dar i-a adus o lucrare penala

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari cu privire la un barbat cu cetatenie R.Moldova care a fost depistat conducand un microbuz, desi nu avea acest drept.

In ziua de 04 noiembrie, in jurul orei 18.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a iesi din tara un cetatean din R. Moldova, in varsta de 27 de ani, care conducea un microbuz inmatriculat in R.Moldova.

La controlul de frontiera, barbatul nu a putut prezenta permisul de conducere declarand ca nu il are asupra sa. In urma verificarilor specifice efectuate s-a constatat ca acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat, sanctiune aplicata incepand cu data de 11.10.2020, deoarece tanarul a depasit viteza maxima admisa pe un sector de drum de pe raza judetului Satu Mare.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de  conducerea unui vehicul avand dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img