sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vizită guvernamentală pe șantierul variantei ocolitoare din Barlad

Distribuie:

Publicat:

Primarul Dumitru Boroș a primit, în cursul zilei de miercuri, 13 iulie, vizita lui Cătălin Urtoi, consilier al ministrului Transporturilor, sosit la Bârlad pentru a verifica stadiul lucrărilor la varianta ocolitoare.

După o discuție care a avut loc la sediul Primăriei Bârlad, cei doi s-au deplasat pe șantier, acolo unde dialogul a continuat într-un cadru lărgit, cu inginerii constructori, printre care și reprezentantul antreprenorului.

Cătălin Urtoi a inspectat fiecare segment realizat până acum și a solicitat detalii tehnice și logistice, pentru a le comunica responsabililor de la Ministerul Transporturilor.

”În linii mari, a fost o discuție pur tehnică. Domnul Urtoi și-a notat toate constatările pe care le-a făcut ca specialist în construcții. Se pare că sunt câteva lucruri de remediat pe șantier, mai sunt chestiuni de reglat, dar ce e important pentru noi este că lucrările continuă. Nu în ritmul pe care ni-l dorim eu, împreună cu cetățenii Bârladului, dar sper că după această vizită, care este până la urmă un semn pozitiv, lucrurile vor evolua mai rapid. Cum nicio decizie legată de varianta ocolitoare nu stă în mâna Bârladului, nu ne rămâne decât să așteptăm măsuri menite să recupereze din decalajul apărut în timpul căt lucrările au fost blocate. Demersurile mele, ca primar, continuă. Repet: pentru mine nu va conta niciodată culoarea politică a celor care stau în spatele ușilor la care bat. Important este ca Bârladul să aibă varianta ocolitoare care ne va scăpa de povara traficului greu”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img