News Flash:

Vizita istorica ! Ministrul Justitiei la VASLUI - FOTO

30 Martie 2015
2502 Vizualizari | 2 Comentarii
Vineri, 27 martie, municipiul Vaslui a primit vizita Ministrului Justitiei in persoana lui ROBERT CAZANCIUC. Acesta a fost insotit si de Catalin Claudiu BEJAN, directorul Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

Vizita istorica se datoreaza faptului ca municipiul vasluian ar fi ramas singurul loc din tara in care ministrul nu a reusit sa faca o vizita. Oficialii s-au intalnit cu conducerea Tribunalului Vaslui si cu reprezentantii de la Curtea de Apel Iasi, cu care au discutat pret de mai bine de trei ore. Dupa aceasta intalnire din Tribunal, ministrul a mers si la Judecatoria Vaslui, unde a asigurat pe cei prezenti ca se va demara un proiect de investitii de anvergura in aceasta unitate. Ministrul Justitiei a anuntat ca a inclus Judecatoria Vaslui pe lista instantelor ce vor fi complet reabilitate.

"De la preluarea mandatului de ministru si pana in prezent, am vazut toate capitalele de judet, mai putin Vasluiul. A ramas ultima instanta pe care nu o vazusem din tara si am promis de mai mult timp ca voi ajunge aici. Ar fi trebuit sa ajung la inaugurarea sectiei noi a Penitenciarului Vaslui, dar nu am reusit, asa ca sunt astazi aici. Vestea buna pe care o aducem este ca am introdus Judecatoria Vaslui intr-un program national de investitii pentru instantele aflate in capitalele de judet. Tribunalul Vaslui se prezinta in conditii mai mult decat decente, volum de activitate normal, o instanta care functioneaza asa cum ar trebui sa functioneze toate instantele din Romania.” a spus ministrul CAZANCIUC

Desi anulasera vizita la Penitenciarul Vaslui, ministrul Robert Cazanciuc si seful ANP au facut totusi o mica escalada si la aceasta unitate de incarcerare, unde a dat asigurari ca se vor gasi fonduri pentru extinderea penitenciarului.

Galerie Foto

11082783_802137726490389_288245138_n
ministrului justitiei vizita istorica tribunalului vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1776 (s) | 23 queries | Mysql time :0.081528 (s)