News Flash:

VIZITA SOC LA SEDINTA DE CL HUSI-FOTO

28 Mai 2014
2851 Vizualizari | 0 Comentarii
Marti, 27 mai, ora 16 la camera 21 a avut loc sedinta Consiliului Local Husi. Presedinte a fost consilierul PDL Catalin Dogaru care a supus la vot proiectele de pe ordinea de zi, acestea in numar de unsprezece plus unu.

Sedinta a fost una haotica, incepand cu obisnuitele si nelipsitele replici contradictorii dintre primarul Ioan Ciupilan si consilierul PNL Liviu Iacob. Iacob reprosandu-i edilului husean ca isi bate joc de CL Husi, aducand spre aprobare proiecte care sunt platite cu 50 de ani, referindu-se la Proiectul Bariera Pascal, in valoare de 9 miliarde de lei vechi si la care Consiliul Local deja a alocat suma de 4 miliarde pentru demararea lucrarilor, insa acestea intarzie sa apara. Primarul Ioan Ciupilan a fost acuzat de catre Liviu Iacob de incompetenta si neputinta. Cearta a fost intrerupta de aparitia lui Dumitru Buzatu, presedintele CJ Vaslui care a venit in acelasi timp cu Tocu Catalin, consilier PDL. Deoarece Catalin T. a intrat in acelasi timp cu seful pesedistilor vasluieni, colegii l-au intrebat mai in gluma, mai in serios, daca s-a inscris deja in PSD.

In timpul sedintei, motanul Dumitru Buzatu a stat si a zambit mai tot timpul, fiind foarte ocupat cu telefonul sau ultra-performant. Consilierii formatiunii PSD din Husi erau vizibil emotionanti de aparitia acestui baron. Scopul vizitei baronului vasluian a fost de a influenta prin prezenta sa impunatoare consilierii de la putere si opozitie pentru a vota pozitiv la proiectul care majoreaza pretul ala apa-canal cu inca 7%.

Galerie Foto


cl husi dumitru buzatu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1096 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030332 (s)