vineri, 29 martie, 2024

Vizitează universul „Dune”, la Cinema City în Iulius Mall Iași!

Distribuie:

Publicat:

Iubitori de aventură porniți la drum către Cinema City din Iulius Mall Iași pentru a lua parte la povestea lui Paul Atreides, tânărul în mâinile căruia stă destinul poporului său! Săptămâna aceasta vei putea urmări filmul „Dune”, ecranizarea romanului bestseller din 1965 cu același nume, scris de Frank Herbert. Dacă romanul a intrat în istoria SF-ului ca fiind cea mai bună operă de science-fiction scrisă vreodată, și filmul promite la fel de multe.

O poveste unică și spectaculoasă, care te va fascina, rulează și săptămâna aceasta la Cinema City din Iulius Mall Iași. Este vorba despre „Dune”, cel mai așteptat lungmetraj al anului 2021, lansat în cadrul Festivalului de Film de la Veneția. Pe lângă acțiunea impresionantă a filmului, acesta se poate mândri și cu o distribuție formată din actori renumiți, precum Timothée Chalamet („Call Me by Your Name”), Zendaya („Euphoria”), dar și Jason Momoa („Game of Thrones”) și Rebecca Ferguson („Doctor Sleep”).

Filmul notat cu cinci stele de către ziarul britanic „The Independent” impresionează prin decorurile uimitoare, navele imense, dar și costumele personajelor, perfect realizate pentru acel timp și spațiu. În plus, regizorul, Denis Villeneuve, consacrat pentru alte capodopere cinematografice precum „Prisoners” și „Sicario”, a reușit prin această ecranizare ceea ce alți regizori nu au putut, și anume să redea complexitatea universului Dune. În plus, acesta a adaptat povestea personajelor la situația secolului nostru, modernizând rolul femeilor din roman, existând astfel un echilibru între puterea masculină și feminină.

Grăbește-te la >Cinema City și cumpără biletele la filmul fenomen al anului 2021 pentru a lua parte la producția science-fiction a momentului!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img