joi, 25 aprilie, 2024

Vlăduța Lupău, botez de zeci de mii de euro! Detalii inedite dezvăluite de nașa Olguța Berbec: ”Va fi pe elegant, clasic”

Distribuie:

Publicat:

Vlăduța Lupău, recunoscută ca interpretă de muzică populară și nu numai, a devenit pentru prima dată mămică în luna august 2022, când l-a adus pe lume pe micuțul Iair.

Nașa Olguța Berbec, detalii din culisele botezului Vlăduței Lupău

La doar câteva săptămâni de la nașterea fiului ei din relația cu Adrian Rus, Vlăduța Lupău s-a ocupat deja de organizarea celui mai important moment din viața primului ei copil. Artista s-a implicat și a stabilit totul până la ultimul detaliu pentru botezul lui Iair, care va avea loc pe 27 septembrie 2022.

Vlăduța Lupău și Adi Rus, fotbalist și fiu al unui fost chestor de Poliție din Cluj-Napoca, s-au căsătorit pe 12 noiembrie 2019. Soțul artistei, cu 3 ani mai mic decât ea, este fost portar la FC Cluj.

Cu toate câteva zile înainte de primul eveniment important din viața micuțului Iair, nașa Olguța Berbec a făcut declarații exclusive, pentru FANATIK, despre tematica evenimentului, ținutele pe care le-au ales pentru acea zi și ne-a dezvăluit informații despre cadoul special ales de cele 3 perechi de nași.

Olguța Berbec, nașă pentru fiul Vlăduței Lupău

– Aveți emoții pentru evenimentele la care participați în calitate de nași?

Da, pentru că fiecare eveniment are o încărcătură și, totuși, cununia este o slujbă religioasă care aduce emoții.

– Pentru a câta oară sunteți nași?

Am botezat și am cununat. Dar, din acestea 4, 3 sunt nunți și un eveniment este botez. Avem 8 perechi de fini până acum.

– Botezul este cel de la Vlăduța Lupău, nu?

Botezul este la Vlăduța. Suntem 3 perechi de nași, cum am fost și la nuntă. Suntem aceeași.

Olguța Berbec, despre ținutele de la botezul Vlăduței Lupău

– V-ați pregătit pentru eveniment? V-a luat mult să vă organizați pentru fiecare eveniment?

Cred că cel mai stresant este să-mi găsesc ținutele. Să le accesorizez, să ajung la probe. Cu Remus, soțul meu, este un pic mai simplu, dar și de el trebuie să mă preocup. Pentru mâine, rochiile… una dintre ele acum merg să o iau. Cealaltă deja e pregătită. Ca orice femeie mă gândesc că îmi mai trebuie un cercel, un pantof. Încă mă mai gândesc dacă schimb ceva. Îmi plac mult rochiile de ocazie.

– Ținuta pentru botez este deja pregătită?

Nu chiar. I-au lucrurile treptat. Mâine o să fim nași la o nuntă mare în Timișoara. Mă pregătesc astăzi, în ultima clipă, pentru ultimele detalii. După care văd ce mai este de făcut pentru marțea viitoare.

CONTINUAREA PE >FANATIK.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img