sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vlăduța Lupău, detaliu uimitor despre sarcină! Ce a mărturisit despre numele bebelușului? Puțini părinți aleg să facă asta

Distribuie:

Publicat:

Artista face ultimele pregătiri pentru venirea pe lume a primului ei copil. Iată ultimele detalii chiar de la Vlăduța Lupău!

Vlăduța Lupău va deveni mamă în doar câteva luni, iar ultimele pregătiri pentru venirea pe lume a bebelușului sunt în toi. Ea și soțul ei traversează una dintre cele mai frumoase momente din viața unui cuplu, iar în foarte puțin timp își vor ține băiețelul în brațe, însă, până atunci mai sunt câteva detalii pe care trebuie să le pună la punct.

Alegerea unui nume pentru micuț nu se află printre ele.

În ciuda faptului că majoritatea părinților așteaptă până în ultimele zile să se decidă asupra numelui, ea și soțul ei au luat deja decizia din primele zile când au aflat că vor deveni părinți. Se pare că la mijloc este chiar o povestioară, însă Vlăduța Lupău a promis că o va dezvălui abia după ce se va naște fiul ei. 

„Ne-am gândit la un nume încă din primele zile! Și-a ales singur numele… O să vă spun povestea numelui când vine pe lume”, a explicat Vlăduța Lupău pentru Viva.ro . 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img