vineri, 26 aprilie, 2024

Vlăduța Lupău face botez cu sute de invitați. Iată prima fotografie cu fiul artistei

Distribuie:

Publicat:

Zi mare pentru interpreta de muzică populară Vlăduța Lupău. Vedeta își încreștinează fiul și face petrecere de botez cu sute de invitați. Vlăduța și Adi Rus au apelat la profesioniști pentru a organiza totul în cel mai mic detaliu. Se pare că artista și soțul ei au ales trei perechi de nași, iar petrecerea de după ceremonia religioasă se va ține la una dintre cele mai luxoase locații din Cluj Napoca. Mulți nu au înțeles de ce evenimentul are loc într-o zi de marți, însă Vlăduța a explicat că în felul acesta, toți prietenii ei artiști vor putea fi prezenți, și nici ea nu este nevoită să lipsească de la o cântare, fiind cunoscut faptul că artiștii sunt foarte solicitați în weekend.

Vlăduța Lupău, botez de poveste pentru fiul ei Iair

Vlăduța Lupău a postat pe InstaStory pentru fanii ei, câteva poze de la petrecerea de botez a fiului ei, Iair. Tinerii părinți sunt cei mai fericiți și se vede după zâmbetele lor, că evenimentul a ieșit fix așa cum și-au propus.

Proaspăta mămică a anunțat că la botezul fiului ei va exista un meniu variat pentru toate gusturile, și se pare că s-a ținut de cuvânt.

În ultimele zile, Vlăduța Lupău a fost foarte implicată în organizarea petrecerii de botez a fiului ei Iair. Îndrăgita interpretă de muzică populară și-a dorit un eveniment spectaculos și cu siguranță așa va și ieși.

Marți, 27 septembrie 2022 este ziua cea mare pentru familia Lupău-Rus. Pentru decorul sălii în care va avea loc marea petrecere, artista a apelat la un specialist celebru, iar florile au fost aduse la Cluj de la București.

Invitații vor fi încântați de prezența unor mari artiști care vor veni să cânte pentru micuțul botezat. Vlăduța și-a dorit enorm ca la petrecerea de botez să-i cânte Andra, artista pe care ea o admiră de când era copil.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img