vineri, 29 martie, 2024

Vlad Cosma a depus noi documente impotriva DNA Ploiesti

Distribuie:

Publicat:

Fostul deputat Vlad Cosma s-a prezentat luni la sediul Parchetului General pentru a depune noi documente impotriva procurorilor DNA Ploiesti.

„Sunt in acelasi gen cu vocile dansilor. Nu, inainte de a iesi public cu aceste lucruri, sora mea a primit acele amenintari. Momentan, nu. Probabil ca si domnii de la DNA central si-au dat seama de practicile colegilor de la unitatea de elita. Eu n-am vorbit cu nimeni, nu am trimis pe nimeni. Eu le depun la Parchetul General. Domnii de aici stiu cum sa-si faca meseria. Probabil ca le vor expertiza dansii. Asa cum am spus si data trecuta, sunt multe, voi depune in continuare. Joi sunt citat la Inspectia Judiciara”, a spus Vlad Cosma.

Acesta a mentionat, de asemenea, ca va fi in tara atunci cand Instanta Suprema va da sentinta in dosarul in care el si tatal sau sunt acuzati de fapte de coruptie.

„Sunt curios saptamana asta sa vad in ce tara spuneti ca am fugit. In fiecare saptamana aud ca sunt in Costa Rica, in Madagascar, schimb avioanele. Sunt acasa. Probabil saptamana viitoare voi fi la Parchetul General sau la Inspectia Judiciara.”, a mai spus Cosma.

CITESTE SI: Andreea Cosma, audiata la Parchetul General! '' O sa cer daune morale si materiale! ''

Deputatul PSD, Andreea Cosma, s-a prezentat vineri dimineata la sediul Parchetului General pentru a depune mai multe documente impotriva procurorului Mircea Negulescu. Acesta a sustinut ca va cere si daune morale si materiale procurorului Negulescu.

„(…) Sustragere sau extragere de inscrisuri, cercetare abuziva, represiune nedreapta si abuz in serviciu. A luat vreo 20 de mii de acte, din care 10 mii de acte autentice. Am cerut daune morale si materiale, pentru ca am depus si certificatul medical prin care demonstrez ca in timpul urmaririi penale am pierdut sarcina.”, a spus Andreea Cosma, la sosire la PG.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img