sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vlad Voiculescu si Claudiu Nasui s-au intalnit cu reprezentantii hotelurilor pentru redeschidere

Distribuie:

Publicat:

 

Miniștrii Sănătății și Economiei, Vlad Voiculescu și Claudiu Nasui, s-au întâlnit, vineri, într-un grup comun de lucru cu reprezentanții industriei hoteliere din România: „Mesajul comun al acestui grup de lucru a fost pregătirea unui calendar de deschidere a economiei, cu valoare orientativă”.

Miniștrii Sănătății și Economiei, Vlad Voiculescu și Claudiu Nasui, s-au întâlnit vineri într-un grup comun de lucru cu reprezentanții industriei hoteliere din România, anunță Ministerul Sănătății.

„Discuțiile s-au axat pe planificarea deschiderii mediului de business. Mesajul comun al acestui grup de lucru a fost pregătirea unui calendar de deschidere a economiei, cu valoare orientativă. De asemenea, s-a discutat despre eventualele măsuri de acces al persoanelor în structurile de cazare”, transmite MS.

Întâlnirea a fost anunțată și de Claudiu Năsui.

„Principala concluzie a fost că românii au nevoie de o rază de speranță în această luptă prelungită cu pandemia. Așadar, discuția s-a axat pe elaborarea unui plan de deschidere a economiei, fie el și cu valoare orientativă. Sănătatea romanilor este cea mai importantă, dar și libertatea acestora de a munci și de a produce valoare adăugată în economie și de a-și câștiga traiul zilnic. Țin să-i mulțumesc ministrului Vlad Voiculescu pentru deschidere”, transmite Năsui.

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, spunea în cursul zilei de vineri, la Digi24, că testarea rapidă pentru a permite oamenilor accesul în instituții de cultură, restaurante sau la evenimente este o soluție discutată în prezent.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img