joi, 28 martie, 2024

Vladimir Draghia si Giani Kirita revin la Exatlon! Ce roluri vor avea, in Republica Dominicana

Distribuie:

Publicat:

Vladimir Draghia si Giani Kirita revin la Exatlon. Cele doua vedete au ajuns in Republica Dominicana, la al treilea sezon al reality show-ului fenomen„Exatlon”. Vladimir Draghia si Giani Kirita vor avea insa alte roluri. Cei doi fosti concurenti si coechipieri vor antrena de aceasta data.

„Sunt magulit de noua postura pe care o am in acest sezon. Voi incerca sa ajut echipa sa aiba o experienta cat mai placuta acolo. Indrumarile nu vor fi legate doar de trasee. Le voi impartasi din experienta mea din primul sezon, voi face tot posibilul ca fiecare membru al echipei mele sa se poata intoarce acasa castigator”, a spus Vladimir Draghia.

Vladimir Draghia si Giani Kirita revin la Exatlon! Cei doi vor fi de aceasta data antrenori

S-au schimbat rolurile pentru Vladimir Draghia si Giani Kirita! Cei doi vor fi antrenori de aceasta data in al treilea sezon al reality show-ului fenomen „Exatlon”. Cu mare experienta in show, Giani Kirita stie ca va avea viata grea. „Cu siguranta, experienta dobandita in cel de-al doilea sezon ma va ajuta acum. Am avut de lucru, am nimerit atunci intr-o perioada dificila a echipei. Ce pot sa spun este ca sunt un profesionist si ma voi dedica total, si acum, echipei mele. Referitor la Vladimir, e interesant ce se intampla. Noi eram dusmani inainte de primul sezon ‘Exatlon’, in timpul show-ului am devenit prieteni, iar acum ne intoarcem in Republica Dominicana pe pozitii rivale. Iar eu nu am prieten in teren ”, a spus Giani Kirita.

Vladimir Draghia isi ia rolul in serios. „ Asa cum am facut si in primul sezon, ma voi concentra la ceea ce voi face eu, nu la capra vecinului. Nu il vad pe Giani ca pe un rival. Nu am rivali acolo, am obiective. Iar pentru indeplinirea obiectivelor nu consider ca trebuie sa imi elimin rivalii, ci ca trebuie sa fiu eu mai bun, trebuie sa ii ajut pe cei din echipa mea sa fie mai buni decat ei insisi, zi de zi. Cam asa cred ca se castiga sanatos un concurs”, a declarat Vladimir Draghia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img