News Flash:

Vladimir Putin dezamăgit de faptul că Ucraina este atrasă într-un joc politic Anti-Rusia

21 Iulie 2021
100 Vizualizari | 0 Comentarii
media 162136159090077600

Ucraina este atrasă, ”pas cu pas”, într-un joc geopolitic periculos, al cărui scop este transformarea țării într-un cap de pod împotriva Rusiei, scrie președintele Vladimir Putin în articolul intitulat ”Despre unitatea istorică a rușilor și ucrainenilor” și publicat pe site-ul Kremlinului.

«În mod inevitabil, a sosit momentul în care conceptul de ”Ucraina nu este Rusia” nu mai convenea [țărilor occidentale]. A venit momentul pentru conceptul ”Anti-Rusia”, pe care nu îl vom accepta niciodată. Clienții acestui proiect au luat ca bază vechile dezvoltări ale ideologilor polono-austriece de creare a ”Rusiei anti-moscovite”. Și nu trebuie să se înșele nimeni că acest lucru s-ar face în interesul poporului Ucrainei», a subliniat șeful statului.

El a amintit, de asemenea, că înainte, nici Rzeczpospolita (alianța statală a Poloniei și a Lituaniei – n.r.), nici Austria-Ungaria, nici naziștii, spre deosebire de Rusia, nu aveau nevoie nici de ucrainenii înșiși, nici de cultura ucraineană, ci doar de teritorii, de resurse și de ”sclavi”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 23 queries | Mysql time :0.034758 (s)