News Flash:

Voiculescu il ironizeaza pe Basescu:"Ma asteptam sa aleaga pentru mine un calau adevarat, nu un gainar"

14 Iulie 2015
1441 Vizualizari | 1 Comentarii
Dan Voiculescu dezvaluie, intr-o postare pe blogul personal,  ca procurorul Emilian Eva a incercat sa influenteze mai multi martori din dosar, si chiar pe profesorul Mencinicopschi.

"Ma asteptam de la Basescu sa aleaga pentru mine un calau adevarat, nu un gainar", scre Dan Voiculescu pe blog.

"Abuzul lui Emilian Eva din dosarul Telepatia nu a fost, se pare, nici primul si nici ultimul sau act infractional.

Profesorul Mencinicopschi, prof. Gheorghe Sin si multi alti martori din dosar au declarat in fata instantei ca procurorul Eva a incercat sa ii influenteze (vezi declaratia martorului Vereanu Valeriu, evaluator imobiliar, din data de 28 septembrie 2011 (dosar ICCJ, vol. III, p. 89-90): „in timpul anchetei DNA mi s-a spus «ca se cauta argumente in defavoarea unei persoane din acest dosar». Mi s-a spus si numele, respectiv, Dan Voiculescu" )

Eva este autorul faimoasei si, totodata, halucinantei acuzatii – singura de altfel care mi s-a putut aduce explicit – de influentare telepatica a celorlalte persoane din dosar.

Am sperante din ce in ce mai mari ca DNA va face curatenie, ca adevarata coruptie va fi eliminata, ca societatea se va insanatosi si vom putea reveni la normal", a scris profesorul Dan Voiculescu pe blog.

dan voiculescu basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015305 (s)