News Flash:

Voiculescu mai pierde un proces din dosarul ICA

9 Aprilie 2015
1810 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Voiculescu mai pierde o bătălie cu judecătorii care l-au condamnat la 10 ani de închisoare. Fondatorul PC a pierdut procesul în care a contestat raportul Inspecţiei Judiciare din CSM, care a stabilit că cei doi judecători care au soluţionat dosarul ICA au fost repartizaţi corect în completul care a dat sentinţa definitivă.

Decizia a fost luată joi de magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti. "Respinge ca inadmisibilă acţiunea formulată de reclamantul Voiculescu Dan în contradictoriu cu pârâta Inspecţia Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii", au decis judecătorii, potrivit Mediafax. Hotărârea poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare.

Inspecţia Judiciară din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a stabilit, în urma verificărilor, că dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentre (ICA), în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare, a fost repartizat în mod legal completului format din judecătorii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea. Repartizarea s-a făcut după ce preşedintele completului iniţial, Stan Mustaţă, a fost arestat pentru trafic de influenţă, iar celălalt membru, Florică Duţă, s-a pensionat. Avocaţii lui Dan Voiculescu au reclamat faptul că repartizarea dosarului la acest complet de judecată nu a fost făcută în mod corect.

dan voiculescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0895 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025470 (s)