News Flash:

Volkswagen Golf 5, care figura în bazele de date ca fiind furat din Spania, descoperit la Albita

8 Martie 2021
1404 Vizualizari | 0 Comentarii
cozi si aglomeratie la vama albita drept urmare a inaspririi controalelor de frontiera 14419

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit, la controlul de frontieră un autoturism marca Volkswagen Golf 5, care figura în bazele de date ca fiind furat din Spania.

În data de 5 martie  a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei de stat, pentru a ieşi din ţară, cetățeanul din Republica Moldova, G.R., în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen Golf 5, înmatriculat în Republica Moldova.

Echipa de control a efectuat verificări specifice privind autoturismul în cauză, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile spaniole.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a împrumutat autoturismul de la proprietarul de drept al acestuia și că nu are cunoștință despre faptul că este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 12.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.


republica moldova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1075 (s) | 34 queries | Mysql time :0.053664 (s)