vineri, 29 martie, 2024

Vor salarii marite pentru munca de mantuiala . Rusine C.U.P BARLAD – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Incredibil dar adevărat! Un barladean cu simt civic i-a suprins pe angajatii Companiei de Utilități Publice Barlad in “ exercitarea atribuțiilor de serviciu”.

In plină zi , mai exact pe data de 19 Februarie, la ora 11:30 , in zona Gara doi angajați ai acestei companii descărcau vidanja. Fără pic de jena , deși erau filmați, aceștia își continuau cu sârg activitatea.Actiunea a avut loc pe drumul care duce la stația de epurare și centrul de reciclare a gunoaielor .În loc sa meargă 150-200 metri pana la poarta unde este canalul de de vărsare, probabil ca  le era tare greu sa monteze acel furtun gros ,au preferat  sa dea cu ciocanul la acel cep, iar toată mizeria a început sa curgă pe jos. Mașina înmatriculata cu numarul VS22RAB aparține CUPBarlad.

Nu este pentru prima data când aceasta firma tratează la capitolul “ diverse” banul public. In toamna anului trecut, o alta mașina a fost surprinsă in zona Clubului Sportiv Școlar aruncând vegetația uscata la câțiva metri de locul unde se antrenau copiii de la sectia de atletism. In primavara lui 2017 alți angajați aflați la munca in zona Unitatii Militare aruncau gunoiul strâns in curtea instituției. A fost tras cineva la răspundere? Se pare ca nu atâta timp cat salariații continua sa facă aceste lucruri.

Am prezentat aceste imagini si consilierului Bogdan Sarbu care ne-a declarat ca “ merita să le marim salariile, nu?  Cei mai harnici lucratori la compania asta!Oare ce raspuns ne ofera conducatorii acestei unități? Cui mai trebuie sa cerem demisia?  Scumpesc trimestrial serviciile pentru ca….. deverseaza dejectiile in câmp!!?”.                                                                                                                                                       
AUTORITATEA LOCALA BARLADEANA DOARME!    

Suntem curioși ce va zice si Garda de Mediu in legătura cu aceasta “ îndeletnicire” a acestora.  Trebuie reamintit faptul ca luna trecută managerul Adrian Bobeica se prezentase in fata consilierilor locali solicitând majorarea tarifelor având ca scuza creșterea salariului minim pe economie. Cel care s-a opus si a dat tonul refuzului acestui proiect de hotarare a fost Bogdan Sarbu.        

După vizionarea acestor imagini, logic ar fi, ca autoritatea locala sa facă ceva, sa ia niște masuri! Dacă nu avem niște lipsuri de memorie viceprimarul Roxana Miron Feraru este cea care ar trebui sa se ocupe de curățenia orașului si care are toate motivele sa fie preocupata de interesul contribuabilului, mai ales ca beneficiază de pe urma contribuțiilor acestora de o super remunerație, salariu. Si social-democrații( sunt 10 consilieri) ar trebui sa aiba un punct de vedere in care sa sancționeze, chit ca e vorba de șeful lor de partid, managementul defectuos practicat de Bobeica.  

Mâine va vom dezvălui alte “ matrapazlâcuri” făcute de cei de la CUP in colaborare cu administrația locala barladeana. Se pare ca Uniunea Social Liberală functioneaza perfect in orașul nostru iar cei de la București ar trebui sa ia lectii in ceea ce priveste “ interesul poarta fesul”.

 

VEZI VIDEO AICI (CLICK AICI ) Atentie ! Continut explicit ! +18

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img