joi, 18 aprilie, 2024

VORONIN:Replica dura pentru DODON

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Partidului Comunistilor din Republica Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, refuza sa-l sustina Igor Dodon in turul doi al alegerilor prezidentiale, deoarece, in opinia sa, ”biografia politica” a liderului socialistilor nu poate fi iertata, potrivit portalului de stiri deschide.md.

In cadrul unei conferinte de presa, Voronin i-a amintit lui Dodon despre votul acordat lui Nicolae Timofti in 2012.

”Impreuna cu Zinaida Greceanii si Veronica Abramciuc, au votat pentru Timofti. Dodon trebuie sa-si aminteasca de biografia sa politica. Nu avem temei si argumente sa-l sustinem… Ne-a vandut pentru 3 milioane de euro… Faptul ca ei se numesc socialisti nu inseamna nimic. Urmariti ce politica promoveaza”, a declarat liderul comunist.

Voronin a dat de inteles ca nu-l va ierta pe Dodon pentru ca l-a votat in 2012 pe candidatul Nicolae Timofti pentru functia de presedinte.

”Nu suntem razbunatori, dar avem memorie buna. Daca nu era sa-l voteze pe Timofti, astazi nu eram sa stam ca ratele mute. Moldova era sa aiba o alta dezvoltare. Aceste lucruri nu se iarta”, a afirmat Voronin.

Totodata, liderul comunist a mai spus ca nu va tine legatura cu viitorul presedinte, indiferent cine va fi, Igor Dodon sau Maia Sandu.

”In patru ani n-am avut niciun contact cu presedintele Timofti din cauza ca a fost ales nelegitim. Cu viitorul presedinte va fi la fel. Mana n-o sa-i dau niciodata”, a spus el.

Luni, in cadrul unei conferinte de presa, Igor Dodon s-a adresat catre reprezentantii ”Partidului Nostru” si ai PCRM cu propunerea de a se uni in turul doi al alegerilor prezidentiale pentru a obtine victoria in fata unui candidat ”de dreapta”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img