marți, 23 aprilie, 2024

Vrei sa mergi pe litoral in vara? A inceput programul “Litoralul pentru toti”. Care sunt preturile vacantelor

Distribuie:

Publicat:

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) lanseaza programul “Litoralul pentru toti”, in perioada 22 mai – 18 iunie 2017.

Preturile pornesc de la 159 lei de persoana pentru sase nopti la un hotel de o stea, fara mic dejun, in sudul litoralului. Programul special „Litoralul pentru Toti” prezinta un interes mare din partea turistilor si de aceea lansarea acestei editii beneficiaza de aceleasi tarife din editia de toamna 2016. Tarifele lansate prin programul special “Litoralul pentru toti” sunt mai mici cu pana la 50% fata de cele din varf de sezon, se arata intr-un comunicat al FPTR, citat de Mediafax.

Tinand cont de locurile puse la dispozitie de hotelieri, cel putin 5.000 de turisti vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse.

Tarifele maximale pentru zona Mamaia – Constanta – Eforie, ajung in aceasta editie (sejur sase nopti/persoana) pana la: 205 de lei/ persoana la hoteluri de o stea fara mic dejun, 235 de lei /persoana la hoteluri de doua stele fara mic dejun, 265 de lei / persoana la un hotel de trei stele fara mic dejun, 315 de lei / persoana la un hotel de doua stele cu mic dejun , 425 de lei / persoana la un hotel de trei stele cu mic dejun, 485 de lei / persoana la un hotel de patru stele cu mic dejun si 605 lei / persoana la cinci stele cu mic dejun. 
Tarifele maximale pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) ajung in aceasta editie (sejur sase nopti/persoana) pana la: 159 lei / de lei persoana la hoteluri de o stea fara mic dejun, 179 lei de lei/ persoana la hoteluri de doua stele fara mic dejun fara mic dejun, 199 lei de lei/ persoana la hoteluri de trei stele fara mic dejun, 269 de lei / persoana la hoteluri doua stele cu mic dejun, 329 lei / persoana la un hotel de trei stele cu mic dejun, 379 lei / persoana la un hotel de patru stele cu mic dejun si 469 lei / persoana la un hotel de cinci stele cu mic dejun.

Pana acum s-au inscris in program 12 hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie un numar de 1450 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca aproximativ 5.000 de turisti vor putea beneficia de vacante, la tarife reduse, pe litoralul romanesc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img