News Flash:

Vrei sa ocupi un post vacant din cadrul IPJ VASLUI? Iata conditiile de participare

9 Aprilie 2016
2238 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8397 RON (+0.0032)
USD: 4.2964 RON (+0.0121)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Persoanele care doresc sa participe la concursul organizat pentru ocuparea unui numar de 92 posturi vacante de agenti existente la Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui pot depune cererea de inscriere pana la data de 08.04.2016, la sediul Serviciului Judetean al Arhivelor Nationale din strada Mihail Kogalniceanu, nr. 2 (langa sediul I.P.J. Vaslui).

Concursul se va desfasura in data de 14.05.2016 si va consta in desfasurarea urmatoarelor probe:
a) Evaluarea performantei fizice;
b) Test scris, de tip grila;
c) Interviu pentru departajare (doar in cazul in care este necesara departajarea candidatilor care au obtinut aceeasi nota finala si nu au putut fi departajati prin aplicarea celorlalte criterii prevazute de legislatia in vigoare).

Probele de evaluare a performantei fizice sunt, in ordine:
a) flexie abdominala, pentru toti candidatii, barbati si femei;
b) alergare de rezistenta pe distanta 1000 m pentru candidatii-barbati, respectiv 800 m pentru candidatii – femei.
Baremele la probele de flexie abdominala si alergare de rezistenta se stabilesc pe grupe de varsta atat pentru barbati, cat si pentru femei si sunt postate pe pagina de Internet a Politiei Romane, www.politiaromana.ro, Sectiunea cariera – Posturi scoase la concurs (adresa http://www.politiaromana.ro/ ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), precum si la avizierul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui.
La proba de evaluare a performantei fizice pot participa numai candidatii a caror candidatura a fost validata de comisia de recrutare si care sunt declarati „apt” medical si psihologic.​

Proba de evaluare a performantei fizice este proba de concurs eliminatorie si este luata in calcul la stabilirea notei finale, prin efectuarea mediei aritmetice cu nota la proba scrisa. Este declarat „Admis” candidatul care indeplineste baremul stabilit pentru fiecare proba, corespunzator notei 5 si obtine, la final, minimum nota 6, reprezentand media aritmetica a notelor acordate la probele de flexie abdominala si alergare de rezistenta.
Candidatul care nu promoveaza prima proba sportiva este eliminat din concurs, iar in functie de momentul in care intervine aceasta, nu mai parcurge cealalta proba, fiind declarat „Respins”.
Proba de evaluare a performantei fizice nu se repeta, nu se reexamineaza si nu poate fi contestata.

Proba test scris va consta intr-un test de tip grila, elaborat de catre comisia de concurs din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane din tematica si bibliografia recomandata, avand ca scop verificarea cunostintelor de specialitate si va avea loc la data de 14.05.2016.
Testul consta in 60 de intrebari, cu trei variante de raspuns din care doar una este corecta. Fiecare raspuns corect va fi apreciat cu 0,15 puncte, iar la punctajul final se adauga un punct din oficiu, obtinandu-se nota la testul scris. Durata de rezolvare a testului este de 3 ore, incepand cu ora stabilita in graficul de concurs.
Pentru a fi declarat „admis”, candidatul trebuie sa obtina minimum nota 7,00. Candidatii care nu au obtinut minimum nota 7,00 vor fi declarati „respins”.

Nota finala reprezinta media notelor obtinute la proba de evaluarea a performantei fizice si la proba test scris. Sunt declarati „admis” la concurs candidatii care au fost declarati „admis” la toate probele concursului in ordinea descrescatoare a notei finale, in limita posturilor pentru care s-a organizat concursul.

Se impune verificarea permanenta si atenta a paginii de Internet a Politiei Romane, www.politiaromana.ro, Sectiunea cariera – Posturi scoase la concurs, precum si la avizierul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, intrucat comunicarea informatiilor ulterioare referitoare la concurs se va realiza in aceste modalitati.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 24 queries | Mysql time :0.037516 (s)