vineri, 26 aprilie, 2024

Vrei sa scapi de kilogramele in plus? Trebuie sa incerci ASTA

Distribuie:

Publicat:

Ai incercat o gramada de metode de slabit, dar nu au dat rezultate?! Incearca si o tehnica neconventionala! E ideala pentru vara aceasta. Uitam de regulile de baza pe care trebuie sa le urmam atunci cand tinem dieta si luam in considerare cateva sfaturi putin ciudate, ca de exemplu: te cantaresti zilnic, iar in weekend ai voie sa trisezi cat vrei.
Orice nutritionist ti-ar spune sa te cantaresti cel mult o data pe saptamana, insa daca vrei sa incerci si varianta neconventionala atunci iti cumperi un cantar electronic si incepi sa te urci pe el in fiecare zi. Urmarind de aproape intreg procesul de slabire vei putea observa cate sute de grame ai pierdut, iar acest lucru te va ajuta sa-ti pastrezi motivatia.
Bea 8 pahare de apa in fiecare zi! Hidratarea este importanta, mai ales cand esti la cura de slabire. Dar exista si un alt motiv, apa are efect “antifoame si antipofte”. Bei apa si mananci mai putin, iar poftele de dulce si mancaruri nesanatoase scad considerabil. Fix ce iti doresti!

Vezi si: 

Fara dieta la sfarsit de saptamana!

In weekend ai voie sa trisezi pentru a scapa de starea de apatie, oboseala si de frustrare. Toate cauzate de restrictiile alimentare din timpul saptamanii. Faptul ca iti satisfaci poftele doua zile pe saptamana are rolul de a ridica moralul si de a o lua de la capat.
Nu pune dieta pe primul loc!

Pare un paradox, dar daca vrei s-o poti tine o perioada mai lunga de timp este recomandat sa n-o lasi sa-ti conduca viata. De exemplu, daca ai un eveniment special si nu poti consuma alimente sanatoase nu trebuie sa te demoralizezi. Poti recupera la sfarsitul saptamanii.
Potrivit csid.ro, nu ar trebui sa renunti radical la toate alimentele nocive. Cu pasi mici scoti din alimentatie produsele care ingrasa. De exemplu, nu renunti definitiv la dulciuri, ci treci la cele cu mai putin zahar, ca pe parcurs sa le elimini complet

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img