joi, 25 aprilie, 2024

Vrei sa te lasi de fumat. Iata una dintre cele mai neobisnuite modalitati cu care o poti face. Trebuie doar sa consumi

Distribuie:

Publicat:

Fumatul este una din problemele globale, cu care se intalneste fiecare tara de pe pamant! Cu toate ca nici macar nu mai este in trend, fumatul continua sa fie un viciu popular! Chiar daca fumatorii cunosc foarte bine efectele groaznice pe care le poate provoca fumatul, multi dintre ei, oricum, nu reusesc sa se lase de acest obicei prost si nociv! Iata care sunt acele alimente care te pot ajuta sa te lasi de fumat: – portocalele: Acestea sunt bogate in apa, care vor hidrata foarte bine organismul tau si vor introduce o cantitate mare de Vitamina C. Sunt bune pentru ca alimenteaza celulele si astfel se pot evita anumite crize nervoase care amplifica dorinta de a fuma.

 pastele fainoase: Poti revitaliza intreg organismul prin introducerea mai multor cereale integrale si a mai multor tipuri de paste fainoase!
– ovazul: Ovazul este considerat dusmanul numarul unu al fumatului, iar o portie de fulgi de ovaz servita de dimineata te poate ajuta sa eviti acea tigara pe care obisnuiesti sa o fumezi chiar o data cu trezirea! Incearca aceste metode si consuma o cantitate mai mare din aceste alimente, apoi vei observa ca sunt cu adevarat efective, iar dorinta de a fuma va disparea intr-un timp foarte scurt!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img