joi, 28 martie, 2024

Vremea 23 februarie 2018 – Ger naprasnic in toata Romania

Distribuie:

Publicat:

VREMEA 23 februarie 2018, Romania. Vineri 23 Februarie 2018, vremea va fi rece. Temperaturi de ger in toata tara.

Meteorologii anunta temperaturi scazute. Pe parcursul zilei, pe arii restranse, la munte, in nord si in nord-est si cu totul izolat in rest va ninge, iar in nord-vest vor fi precipitatii mixte.

Seara si noaptea de 23 februarie, va ninge, local, in regiunile nordice si estice precum si la munte, iar in cele centrale pe arii restranse vor predomina ninsorile. Izolat vor fi conditii de formare a poleiului.

Prognoza meteo, 23 februarie, in tara. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului in sudul Banatului, pe crestele montane si in delta. Temperaturile maxime vor avea valori de la -3 grade in nordul Moldovei, pana in jur de 8…9 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -8 si 2 grade.

VREMEA  23 februarie, Bucuresti. Cerul va fi noros, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va fi situa in jurul valorii de 3 grade, iar cea minima de -2…0 grade.

Vezi si: Vremea 22 februarie – Foarte frig in toata tara

VREMEA 22 februarie. Se vor inregistra temperaturi aproape normale pentru aceasta perioada. Vom avea parte de precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 10 grade, iar temperaturile minime, intre -7 si 0 grade Celsius.

Va ninge in partea de nord si in centrul tarii. Meteorologii au anuntat ploaie amestecata cu zapada. Va fi frig continuu, in tot teritoriul. Vantul va sufla slab si moderat, dar va avea intensificari pe crestele montane.

La munte va ninge, in special in Carpatii Orientali si in Apuseni. Se va resimti o usoara racire a vremii, iar pana in data de 23 februarie, valorile maxime vor avea in medie intre -4 si -2 grade, iar cele minime intre -10 si -8 grade. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img